1.12.2012

shabbytäh?

Otsikko on suora lainaus facebookista miehen kommentista miun shabby chic -kuvaani :O) Vastaukseni jälkeen  tämä mies kommentoi: "nyt pitää tuumata vaan että jaa (hymiö) ei sano mulle mitään (hymiö) mutta taijampa jopa tykätä moisesta."

 miehet ne on sitten ihania! Niin selviä, helposti ymmärrettäviä ja suorasanaisia. Vai mitä Blackie?

TÄH?Shabby chic -lyhyesti vanhan ajan patinaa uudella eleganssilla tavalla. Mielestäni tyylissä on tärkeintä puhtaus ja siisteys sekä vanhan ajan patinan kauneuden kunnioittaminen. Värit ovat usein maanläheisiä, pastelleja tai valkoista.

Tyyliä leimaavat myös mm. pitsit, kristallit ja rautalankakoristeet. Mutta MIKÄ PARASTA, tyyli on kaikkien ulottuvilla. Itse tehden se ei maksa juuri mitään! Tyyliin kuuluvat kukat ja kasvit, useimpien mielestä tärkeimpänä varmaan ruusu. Omasta mielestäni tärkein on muratti (ja laventeli).

Tässäpä näytteitä omista tilpehööreistäni, jotka etsivät vielä omaa paikkaansa, hinta kaikelle about 10 euroo eli parin spraymaalipurkin verran. Kaikissa kuvissa esiintyvät tavarat ovat ennestään kaapeistani ja nurkistani löytynyttä eli hinta 0€ + itse tehtyjä varastoistani ennestään löytyneistä tarvikkeista. (Kuvia klikkaamalla ne suurenevat ja viksuimmissa koneissa asettuvat jonoon katseltaviksi).


Rautalankasydämiini laitoin kahta eri vahvuista rautalankaa ja lopuksi kieputin siihen vielä nuo ruusukoristeet.

Seuraavia postauksiamme tulee olemaan ... Salaperäisen BigD:n esittely, hänen on aika astua esiin :). Blackie seuraa remonttiamme eli eiköhän "Äijenluola osa 2" pidä tänne laittaa myös. JA ollaan löydetty ihan uusi tapa chillailla! Ja tietenkin seuraamme myös miten Blackien daamien raskaudet edistyvät ;). Tapaamisiin!

Kommenttejanne luemme erittäin mielellämme + palautteenne sähköpostissamme :)

8 kommenttia:

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Eivät ne miehet aina naisia voi käsittää. Ja myös toisinpäin...

Helena ja Blackie kirjoitti...

Joo komediaa ja draamaahan siitä syntyy kun miehet ja naiset kommunikoi keskenään :D
-Helena ja Blackie-

Henna, Friede ja Figo kirjoitti...

Ei ihme ettei miehet tiedä ja ymmärrä, kun ei kaikki naisetkaan ;)

Mutta Blacie näyttää kyllä jopa vähän huolestuneelta tuossa kuvassa. Ei voi tietää jos sisustusvimma häiritsee vaikka kolliparan päikkäreitä (jotka on eritoten tarpeeseen, kun kaiken täräyttelyn vuoksi syksy on ollut raskas ja huomioiden tulevat ponnistukset ;) )

Helena ja Blackie kirjoitti...

Joo Blackiellä ja mun miehellä on ihan samat ilmeet kun mä puhun niille, eli tuo TÄH? -ilme.

Täällä on sirkkelöity ja porattu, huonekalut missä sattuu, ja päikkärit on Blackien yritettävä ottaa epämääräisen patjapinon päällä. Kaikki sisustusvimmani takia :)
-Helena-

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, mä tykkään kans tästä tyylistä, mutta ei vaan sovi asuntoon ja olemassaoleviin huonekaluihin....

Jäämme odottamaan "äijienluolaa" ;)

Helena ja Blackie kirjoitti...

Siinäpä se! Mullakin on tätä tyyliä lähinnä vain remontatuissa huoneissa, kun muualle ei oikein passaa. Ekat heräteostokset näytti kotona sangen kummallisilta :)
-Helena

Myrtti kirjoitti...

hä mitä? -myrtti the kolli-

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Älä muuta viserrä! Oon samaa mieltä! Kaikenmaailman kippoo ja maalinkäryä..
-Blackie-

Lähetä kommentti