9.12.2012

ÄIJIEN LUOLA (osa 2)

Moi, tulkaa mun mukaan kattoon miltä ÄIJIEN LUOLA nyt näyttää. Tämmönen lattia:

Minä (Helena) olen nikkaroinut suuren peilin yläpuolelle katonrajaan hyllyn kauniita härpäkkeitä varten:


Hyllynreunan kaksikerroksisen pitsin alla on valonauha, samoin ylähyllyllä. Kattolistana on koristelistaa, jota löytyy Bauhausista.
Klikkaa kuvaa, niin saat koko HÄRPÄKE-kuvasarjan näkymään isompana!..mitenkähän me kerrotaan Blackielle että tästä ei nyt taida tulla mitään äijien luolaa. Vaan budoaari. Tytöille..

  TÄH!
Mikä ihmeen budoaari...Mulla on sentään kaksi raskaana olevaa naista! Mä tarvin sen baarikaapin! 


Mä vartioin näitä remonttivehkeitä.. ihan varmasti BigD nikkaroi meille jätkille sen baarikaapin.
Katsotaan miten käy..

Terkuin Helena & Blackie

15 kommenttia:

Pepi kirjoitti...

Siellä kans tehdään eikä vaan meinata! Hienoa :)

Mutta voi Blackieraukka, jus noin voi käydä kun naiset alkaa säätämään :D

Helena & Blackie kirjoitti...

Koti nyt vain on naisen valtakuntaa ;), kollin osana on lähinnä hämmästellä ja ihmetellä ja yrittää pysyä muutoksissa jotenkuten mukana :D

Henna, Friede ja Figo kirjoitti...

Kyllä se Blackie (miks´ei BigD:kin) varmaan tarvitsisikin sen huoneensa baarikaappeineen ;) Ensin on raskaanaolijoita, sitten lapsenhoitoa. Paljon lapsenhoitoa arvatenkin... Pitää olla miehelläkin paikka, jossa hengähtää.

Mutta kaunistahan tuo toki on!

Helena ja Blackie kirjoitti...

Ahaa. No sitten ei vissiin auta muu kuin alkaa baarikaappia väkertään.. Pitäisi juu miehillekin oma hengähdyskaappi.. siis -paikka järjestää.

Ana kirjoitti...

Voi Blackie sun ilmeitä! Ja kissatko ei muka osaa puhua!

Helena kirjoitti...

Kiitos kommentista Zepa! Joo kissat kyllä ainakin ymmärtää puhetta. Kissakirjojen mukaan oppivat about 30-50 sanaa. Pitää nyt opettaa niille BUDOAARI. Ja tottahan se toisikin päin on, me ihmiset ymmärretään melko kasa kissanilmeitä :D
-Helena-

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Siis mitä? Ei tullutkaan äijien luolaa vaan joku budoaari? Se on se akkavalta mikä tuon teettää. Taitaa olla niin että joutuu BigD ja Blackie johonkin autotallin nurkkaan äijäilemään...

Helena ja Blackie kirjoitti...

Hei.. hyvä idea!!! Äijien luola siirtyy nyt autotalliin.
-Helena-

Annikki kirjoitti...

Kylläpä olet saanu paljon aikaseksi hienoja juttuja! Mahtava hyllysysteemi ja tuollaisen kattolistan haluaisin ehottomasti,kun remppaa joskus teen ! Eikö niitä ollu paikallisissa kaupoissa?

Helena ja Blackie kirjoitti...

Ylivieskasta ei saanu mistään, tilaamallakaan, ja netissä maksoivat maltaita, mutta Bauhaus pelasti taas! Siellä ei maksa juuri tavallista listaa enempää. Ovat styroxia,kiinnitys liimaamalla eli helpotkin vielä kaiken lisäksi. Ja ne voi tietty myös maalata milloin vain.

Myrtti kirjoitti...

Miä kyllä olen heti valmis allekirjoittamaan baarikaappi -vetoomuksen. Nyt on kyllä noustava barrikaadeille. -myrttikolli- yksi kaikkien ja kaikki yhden kollin puolesta

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Hyvä hyvä! Täällä akkavallan alla tarvitaan nyt miesvertaistukea!
-Blackie-

Henna, Friede ja Figo kirjoitti...

Itseasiassa Blackie, katsopas tätä: http://fi.wikipedia.org/wiki/Buduaari
Siinä sanotaan, että "Sana boudoir on ajoitettu ranskassa vuoteen 1740. Se on johdettu verbistä bouder, joka tarkoittaa huonolla tuulella olemista, mököttämistä. Silloinen merkitys kuuluu suomeksi: ”huone, jonne voi vetäytyä mököttämään”."! Sun naiset saa mököttämön! Jos ne mököttää, ne menee tuonne ja tulevat pois kun ovat taas hyvällä päällä!

Oikeastaan tuo onkin varsin oiva juttu, vaikkei sulle baarikaappia tullutkaan. (Vaikka ei se baarikaappi silti varmaan huono juttu olisi.)

Mindy kirjoitti...

Voi Blackietä, kyllä sunkin pitää saada oma mököttämö. (Hieno löytö Hennalta!) Millaisiahan härpäkkeitä sinne tulisi, vai onko liian naisellista?

Helena kirjoitti...

Aivan Henna ja poppoo ja Mindy! Budoaari on mm. naisten ikioma mököttämö, aikoinaan luin juuri tuon selostuksen ja ihastuin ikihyviksi, jo tuolloin päätin tehdä budoaarin:O)Kukapa ei haluaisi oikein luvan kanssa mököttää!(taidanpa käydä siellä itsekin mököttelemässä).

Eli kaikkea hyvinkin naisellista tulee budoaariin.. pitsiä ja tylliä. Ja yleisön painostuksesta Blackielle baarikaappi (huoh)
-Helena-

Lähetä kommentti