28.11.2012

Vintage-mekko

Vintage-mekko ellei suorastaan keskiaikainen :)ONLY:n mekko, ostettu lokakuussa, joten saattaa vielä kaupoista löytyä. Tummanharmaa ja sopii kesäihmisille (värianalyysi), talvi-immeiselle kokeiltiin eikä passanut. Pidin sitä farkkujen ja korkojen kera. Kengät Tamaris, mukavin merkki koroilla kävelyyn tähän mennessä. Mie kun harrastan enempi noita kumisaappaita.

Mekossa on kiva häivähdys kylmää pronssia. Olen niin tykästynyt mekkoon, että taidan tuunata tästä ihan käyttövaatteen. Tai sitten laitan "koruksi" makkarin seinälle, jossa on rustiikki keskiaikalook. (Rustiikki makkari ja prinsessasänky)
Ja vaikka miten päätän, että nyt ei sitten näy yhtään kappaletta kissaa, niin eiköhän tuolla yhdessä kuvassa kiilu kissansilmät! 
-Helena The CatLady-

7 kommenttia:

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Kissa bongattu!

Musta ja Harmaa kirjoitti...

Kissat photo bombaa! Jeejee, asiaa!

Helena JA näämmä Gini tällä kertaa kirjoitti...

joo-o, itse bongasin kissan vasta kun kuvat oli valkattu ja postattu. Mutta eihän tämä mikään muotiblogi olekaan!! (ei vaikka miten yrittäisin)

Katja/Optimismiajaenergiaa kirjoitti...

Tulin tutkimaan uutta blogituttavuutta! :)

Helena ja Blackie kirjoitti...

Hei! Oikein kiva, tervetuloa! Toivottavasti viihdyt !
-Helena ja Blackie-

Lady of The Mess kirjoitti...

Muotisalongin vinkistä tulin kurkkimaan - ja kisulikin löytyi;)

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Oikein kiva kun kävit kurkkaamassa! Ja tullaan vastavierailulle!! Me tykätään joo kaikesta kauniista ja ihanasta, vaatteista, sisustuksesta, kissoista :)
-Helena ja Blackie-

Lähetä kommentti