4.1.2015

Väri brandypähkinä

Värien valitseminen on tärkeä päätös, jota pitää funtsia oikein olan takaa ilta illan jälkeen. Konsulttiapuakin ainakin me tarvitaan.


Mites ois väri pähkinä ?

Joo, väri brandypähkinä!

Entä väri suolatikku?

Skål ja kippis hyville värivalinnoille.


No hohoijaa. Ei kait värin valitseminen nyt noin vaikeaa voi olla, mä suttaisin vaikka lilalla ja vihreällä! Mitenkähän muut valitsee värinsä..

11 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Oioi, näenkö tuolla Limoncelloa? Alkoi tekemään mielu pientä hömpsyä ;)

Meillä värimaailma on helppo valita: musta, pinkki tai valkoinen. Kirkaanpunainenkin välillä kelpaa. Ja selvästi jään paljosta hauskasta paitsi tämän takia ;)

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Hei Taru! :))
Todentotta, kävin bonggailemassa teidän värit, pinkkihän se siellä mustan kanssa, COOL!
MInulla värien valinnassa vaikeus piilee siinä, että tykkään kaikenlaisista sisustuksista. Ystävät ja tuttavat pitävät aisoissa, ettei IHAN mahdottomaksi kuitenkaan mene :)
Jooh, LImoncelloa... mahdottoman kaunis väri muuten!

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥oikein hyvää alkanutta vuotta!

Rantakasvi kirjoitti...

Jos se tulee sisustukseen, niin musta, valkoinen tai joku väriläikkä. Jos se on vaate, niin sininen. Siinä se.

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Kiitos kommenteista Riitta Sinikka ja Rantakasvi, juu se on kätevää kun on noin selvät sävelet väriasioissa :) Ja nehän on hallussa teillä molemmilla!

Maria kirjoitti...

Kiitti ideasta värien valintaan ;) toi vaikuttaa paljon paljon mieluisammalta kuin pakkasessa värjöttely kameran kanssa, tai kaupan keltaisissa valoissa tehdyt väri valinnat.
Väri-ilta? hmm... tää kuulostaa hyvältä,eli toetutus listalle tämän vuoden "pakko toteuttaa" kohtaan ;)
Värikästä vuotta 2015 <3

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Monta epäonnistunutta värikokeilua kokeneena päätin nyt tällä krt harkita vähän tarkemmin värivalintoja, että osuisi heti kerralla oikeaan. Ja usein kun kuuntelen muiden mielipiteitä, oma mielipiteeni muotoutuu ja vahvistuu. Suosittelen väri-iltaa, hauskaa olla pitää rempatessakin :)

Matkatar kirjoitti...

Tämähän mainio ja herkku idea! :D

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Juu! Ja tuloksena ihania ruskean, harmaan ja valkoisen sävyjä. Ja minut tuntien, tietenkin myös värä, tällä kertaa petrooli.

Rantapuikko kirjoitti...

Se mikä silmään istuu eli, ruskahtava, vihreä, musta, valkoinen sävy. Punainen on ehdoton lemppari, mutta sisustuksessa ei. Jokin kiva pilke jossain ja tietysti jouluna.
Vai on puikoilta tullut sukkia. Kiva kuulla. Niitä onkin tosi kiva tehdä.. Minä olen jotenkin juuttunut nyt poikkeuksena koukkuun....

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Hei ja kiitos kommentista Rantapuikko! On se ihanaa, että meillä kaikilla on eri lempparivärit ja eri sisustusvärit. Mie oon aika rohkea sisustusvärien kaa, kuten kohta tulette huomaamaan :). Mutta joo, vihreä noitten neutraalimpien kanssa kuullostaa kivalle!

Lähetä kommentti