21.11.2014

No oli ihan pakko. Ostaa.

Pyöreät littanat. Ja isot. Jestas miten ihanat. Saako lasipurkeista näin innostua?
Ja kumollaankin ovat kivat, vai mitä. Mutta kylläkin aikas kalliit, Kärkkäisellä 7,90 kpl. Pitää hankkia lisää pienempiä purnukoita lopuille raakaleivonta-aineilleni. 

26 kommenttia:

Marraskuun Muruset kirjoitti...

No on kivat, meilläki on ton näkösiä pari mut ne on ostettu ikeasta vähän eri näköset mut tosi kivat silti! :---) Säilytetään niissä puuria ja mysliä!

Marru kirjoitti...

Saa innostua! Nuo ON upeita purkkeja :)

Marraskuun Muruset kirjoitti...

heh siis puuroa.. x)

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Joo, mä kuulin kans että Ikeasta sais. Ja edullisemmin. Netti-ikeasta tosin en löytänyt. Voi kun oiskin Ikea naapurissa mutku e o.

Annikki kirjoitti...

On tyylikkäät ja monikäyttöiset. Aika kalliit, mutta eipä taida halvemmallakaan saada.

Johanna kirjoitti...

Kivat purkit, etenkin täytettynä! On sitä hullummastakin innostuttu :)

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Hei, kiva, kiitos kommenteista :) Raakakaakaot ja cashew-pähkinät on näissä purkeissa. Mut mihin mä laitan kaikki muut raaka-aineet? Ostin kärkkäisen ainoat 3 purkkia (onneksi niitä ei ollu enempää, huokailee meidän isäntä :))

Heli kirjoitti...

Ikeassa on maustepurkki-koossa just samanlaisia, isompina en oo nähny. Hauskat ovat nämä sun purkit!

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

No mäkin löysin Ikean netistä pikkuruisia. Joskus niillä on ollut liikkeessä myynnissä isompiakin, mutta ei ehkä nyt enää? Mut joo nää isot on kyllä ihanat. Ja niihin mahtuu.

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Paitsi että nää ei seiso silleen joka kulmalla, niinkuin ne ikean, vaan nää on sivuilta ihan littanat eli tommoset aika kaposet purkit. Mahtuu monta riviin :)

Cheri kirjoitti...

Yritin kesällä päästä noista purkeista eroon kirppiksellä, taisin pyytää kaksi euroa kappaleelta. Kyllä ne kaupaksi menivät. Taitaa vieläkin löytyä noita varastosta kun tuli joskus hamstrattua kun halvalla sai :) Voisinkin vaihtaa ruokakomeron purkit vaihteeksi noihin.

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥Ihanat purkit, ja näyttää niin kivalta täytteineen :)

Pepi kirjoitti...

Oliskin tilaa pitää tuommoisia pöydillä, ne on ihania :)
Vähän samantyylisessä in Lillassa kesällä keksejä!

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Voi Cheri, oisinpa ollu ostajana kirpparilla, ois sun purkit nyt mulla! Ja kiitos kommenteista myös Riitta Sinikka ja Pepi, nuo mun purkit on menossa kaappiin, aika haaskuuta kyllä, mutta onpahan kiva avata kaappi.

Rantapuikko kirjoitti...

Ihania purkkeja. Nuohan ovat kivoja sisustus elementtejä. Tosin sitä tilaa pitää olla..
Niin, kyselit arvonnastani.. ehkä piankin ... Mukavaa sunnuntaita !!!

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Kyllä juu sisustuselementti. Kaappiin ovat ihanaiset kuitenkin menossa. Voe, käykäähän sitten kurkkaan Rantapuikon arvontaa sitten het kun se on, mulla on palkintokoru jatkuvassa käytössä!

Maarit kirjoitti...

Kivat purkit!

Me Like kirjoitti...

Ihanat!

Sike - HOUSEkoti kirjoitti...

Hauskat ovat ja käytännölliset :)

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Ne jotenkin vaan on niin ihanat!

Annikki kirjoitti...

Jos tarvit lisää purkkeja niin Prismassa 5,95 e/kpl :)

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Wau, kiitos vinkistä Annikki!

Hemi kirjoitti...

Heippa! Lähetän jokaiselle oman blogin seuraajalle tämän viestin: mun blogin osoite on jokunen viikko sitten muuttunut ja nykyään se on http://perhosvaikutuksenalla.blogspot.fi/ mutta tästä syystä mun postaukset tai koko blogi ei näy lukijoiden etusivulla tai uudet tekstit ei sinne ilmesty. Voi olla, että jos lähdet lukijoista ja liityt uudestaan niin asia korjaantuu, jos siis mun blgia vielä haluat seurata :)

Anonyymi kirjoitti...

Nätit on! - Mua alkoi naurattaa semmoinen oman huushollin kuvitelma, jos mulla olisi tuommoisia kannellisia purkkeja: Miirua kiinnostaisi niin loputtomasti, miten se kansi tassulla avataan, että saisin aloittaa aamut nostelemalla purkin lattialta takaisin paikalleen. Ja jos kissa onnistuisi _avaamaan_ kannen, olisi aamusella lakaistavaakin :-D. -Kiinnostaako purkit teillä kissoja?

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Moi ja kiitos kommenteista! Tottahan toki Hemi sun blogi kiinnostaa!
Ja kissoja todellakin kiinnostaa ihan kaikki. Mutta tiskipäydälle eivät saa mennä eikä niitä ole siellä nähty (siis kotona ollessa), joten purkit ovat rauhassa. Ja ovat menossa ennen pitkää kaappiin, jos raaskin ne sinne piilottaa..

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Ostin noita samaisia isoja lasipurnukoita Ikeasta monta vuotta ( vuosia ) sitten. Nuo metallikannet vaan tahtoo murtua reunoista ajan oloon.

Lähetä kommentti