12.4.2014

LAITETAAN MAHTUMAAN (DAAMIT)

Daamit puoliksi kupissa. Puoliksi tasanteella.
Nämä kiipeilytelineet me heitetään ny pesään lopullisesti. Ne ei vaan kertakaikkiaan ole Cooneille "sopivia". Ne on liian hepposet jopa meidän Daameille. Blackiestä ei ole kuvia telineissä, sillä kun Blackie saapuu paikalle koko telinehirvitys heiluu ja vaappuu siihen malliin ettei se siinä kauan viitti kekkuloida.


24 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Jes...olen helpottunut, minäkun en itsekkäistä syistä ole suostunut meille näitä häkkyröitä ottamaan ;0) Nyt voin hyvällä omalla tunnolla siis olla ilman näitä sisustusvempaimia.

Marru kirjoitti...

Hih... kuulostaa hurjalta, Blackie parka :)) No varmasti parempi ilman :)

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Joo. Teline on katossa kiinni, silti vaappuu ja notkuu ja nyt meni poikki.
Sisustuksellisesti on parempi vaikka sellaiset yksittäiset seinään kiinnitettävät tasot, jotka eivät vie lattiatilaa. No meillä tosin nekin saa lähteä, sillä meinaan rempata koko olohuoneen! Kissoilla on kiipeilymahdollisuuksia ulkotarhassa vaikka kuinka. JOkin raapimaosa tosin pitää kissoille sisällekin jättää :)

Saila kirjoitti...

Kyllä cooneille täytyy saada omat telinesuunnittelijainsinöörit, jotka osaa tehdä riittävän jykeviä!

Pepi kirjoitti...

Blackien pitäis päästä mukaan suunnittelutiimiin :D
Johan tulis daameille lokoisat oltavat, mä luulen!

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Joo sangen epämukavalta ainakin nyt näyttää tuo puolittain kupissa makoilu. Jos meidänkin sängyssä olis tuommoinen mitoitus.. huh. No onneksi niillä on sentään se prinsessasänky;)

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Turvallisuus tulee ensin!

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ voi mahdoton :) ♥

Johanna kirjoitti...

Meillä näitä kiipeilytasoja riittää jo talon rakenteissa riittämiin, nyt on opittu kiipeilemään kattoparrujen päällä, pavenportaikossa ja parvella...siellä huisin jännää katsella muita alaspäin. Kissatarha myös rakenteilla, sinne täytynee tehdä jotain kivaa.

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Joo kyllä coonit keksii "puuhastelupuunsa" ihan ittekki :) Kiitos kommenteista!

Mirene kirjoitti...

Kissa mahtuu minne vaan!

Henna, Friede ja Figo kirjoitti...

En ihmettele yhtään että ne coonin alla keikkuu ja huojuu. Musta näyttää välillä, että kaatuuko teline meidänkin käytössä, ja nuo nyt sentään on puolta pienempiä kuin coonit (no ok, ei ne normaalikäytössä, mutta vähän vauhdikkaammissa tuloissa ja menoissa keikkuvat kyllä aika tavalla). Mutta kai teillä on kynnenteroituspaikkoja tarhassa niin ettei enää kauheasti sisällä tarvi? Kiipeilyt nyt muutenkin hoidetaan kaikkialla mihin kiipeämään pääsee :D

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Meillä Sunny on se oikea rallikuski, onneksi se on pienin :P Kyllä pienemmätkin kissat saa telineet heilumaan, se on kyllä totta!
Joo jätetään kynnenteroituspuuta sisälle, just narulla päällystetyt pölkyt on mieluisimmat. Muuten on huonekalut kohta repaleiset. Ulkona on kanssa kynnenteroituspuuta vaikka kuinka.
Ja Mirene, kissalla on kyllä tosiaan kyky taitella itsensä mihin muotoon tahansa :))

Mamma N kirjoitti...

Liian pieniä kiipeilytelineitä. Ihan selvästi!

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Kollon kiipeilypuu kaatui taannoin - onneksi Kollolle ei käynyt mitään. Puun kiinnitystä kiristettiin tämän jälkeen. ;)

Kollo istui hämmentyneen näköisenä lattialla ja lipoi huuliaan, että näinhän tässä oli suunniteltukin käyväksi - siis suunniteltu laskeutuminen lattialle.

SH - HOUSEkoti kirjoitti...

Siinä on kissan hyvä köllötellä, ihana :)

mama kirjoitti...

Voi sentään! Cooneille pitäisi olla ihan ikiomat isoille kissoille suunnitellut kiipeilytelineet! Vaikka söpöiltähän nuo daamit tuossa näyttävät :)

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Hei kaikille, kiitos kommenteista :) Ja Kollolle erityisterkut ;)
Daamit ei ole turhan ronkeleita :))
Juu kyllähän niitä isoja tukeviakin telineitä on, maksavat sitten sen mukaan. Onneksi on tarhassa puita ja tähystystorni, koitetaan niillä nyt pärjätä. Sisällä on sitten vain enää puolikas raapimapuu..

mama kirjoitti...

maman maailma-blogissani on sinulle haaste!

Anonyymi kirjoitti...

Juu ei oo Cooni kamaaheilu puut ;)meillä kun Koticooni astui ovesta sisään vetäisi isäntä kulmaraudoilla puun kiini tiiliseinään ja alaosan pömpeliin niin ettei huojuisiniin kovin ja nyt on onneksi kestänyt 5 kissan rallin vielä mutta haaveilen Catmax tyyppisestä ratkaisusta kunhan matti ei asuis kukkarossa:) Mukavaa pääsiäistä :) Susa ja kisut

Matkatar kirjoitti...

Heh, on tosiaan käyneet pieniksi! Huvittavan näköinen vekkuli :)

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Hei! Kiitos kommenteista! Kulmaraudoilla on meilläkin yksi raapimapaalu puntattu seinään :))
Catmaxit on mahtavia, mutta niiiin kalliita. Huvittavan näköisiä ovat toden totta isot kissat, kun niille on kaikki aina liian pientä :D

Taru kirjoitti...

Selvästi vaihtoon!

Meillä on päädytty kahteen otteeseen sästökuurille ja sitten hankittu Catmaxit. Eihän nämä meidän kaverit coonin kokoisia ole mutta 4 kissan juna kun laittaa täydet vauhdit päälle niin siinä on kovilla noi catmaxitkin ;)

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Catmaxit ois kyllä jees. Voi teitä onnellisia kun teillon!

Lähetä kommentti