1.3.2014

KOLMAS NAINEN

Vois luulla että mä olen kahden naisen loukussa. 


Mutta mulla on itse asiassa kolmaskin nainen, Neato. *huokaus*

Se on selvästi nainen. Siivoaa koko ajan. 

EN siirry. Väistä kuule ite.

Tämä "rasittava nainen" siivoaa nopeasti ja järjestelmällisesti,
vaikka jälki ei olekaan ihan maailman parasta. 


Neato myös latautuu tosi nopeasti. Hinta lienee 450-490€ paikkeilla, ainakin Robokeskus 
ja Prismat myyvät. NeatoXV25 on suunniteltu nimenomaan lemmikkiperheisiin.

Siinä on kaksi eri harjavaihtoehtoa, tuo alempi kumitela on kätevä pitkien karvojen kanssa. Neato ei tukkeudu eikä sitä juuri tarvitse putsailla. Neato hurraa meillä lähes joka päivä
ja on ollut Blackien riesana jo toista vuotta. Akut on hyvät ja toimivat. (Neatoissa on ollut kuulemma maanantaikappaleita, joiden akku kestää vain 1-2 kk. Ne menevät takuun piikkiin. No ainakin meillä oli).Kolmen Naisen Loukussa. Jooh. Kiva..

Nyt se sitten mennä pasautti lakkoon. Mitäs haukutte sitä koko ajan...  (onneksi on takuu vielä voimassa, saapa nähdä kuinka kauan se viipyy takuumatkallaan).

Kolmattakin naista parempi väline on kuitenkin...
TÄMÄ. Ammattilaisversio teräväkuivaimesta. Sillä vetelee kuiviltaan hetkessä koko huushollin lattiat, se on 50cm leveä. Kallis, mutta kevyt, kätevä ja kestävä. Onhan teillä kaikilla jo kunnollinen teräväkuivain? Ja joo, tuo ovi on edelleen tuunaamatta.. odotellut käsittelyä about vuoden päivät :)
Oon muuten aina miettiny että siivoaako muut perjantaina vai lauantaina? 


32 kommenttia:

Myrtti kirjoitti...

Vau tuota kolmatta naista. Katselin kerran äiskän kanssa juutupesta simmosta videoo missä kissa ottaa kyydin tuommoiselta huoneesta toiseen. Kokeileppa!

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Öh, ai että kyytiä naisen päällä?

Päivi kirjoitti...

Meillä on ihan vaan tavisimuri ja sitä kissat kyllä väistää. Ei ole mitään vaki siivouspäivää, silloin kun siltä näyttää ja sattuu huvittamaan.

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Joo pitkästä aikaa tavis-imurikin tuntuu taas ihan kivalle sekin :). Yksi kaveri kertoi ettei siivoa koskaan lauantaisin, ettei me viikonloppu pilalle. Yllätyin kovasti. Mä olen luullut että kaikki panee hihat ..tai robon.. heilumaan lauantaisin!

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Joo tavisimuri on meilläkin kissojen kauhistus suorastaan. Ei tarvi kuin ottaa tavis-imuri esille niin ei näy kissoja missään.

Saraheinä kirjoitti...

Voi Blackie, sulla noita naisia riittää :) Meillä siivotaan torstaisin, mutta ei ihan joka viikko. Kahden naisen taloudessa (tytär ja minä) perusilme pysyy vähemmälläkin siistinä.

Cheri kirjoitti...

Hei Blackie, oletko ajatellut ralliautoilua. Katso täältä mallia: http://www.youtube.com/watch?v=tLt5rBfNucc
Meillä ei varmaankaan näkyisi ollenkaan kissaa jos olisi tuollainen vempain. Siivouspäivä on silloin kun inspiraatio iskee.

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Torstai! Wohou,Saraheinällä on torstai siivouspäivä! Siinäpä jää sitten iiiihanan pitkä viikonloppu aikaa tehdä kaikkea mahdollista muuta, todentotta.
J heh Cheri, joo pitäisi kylllä kokeilla ottaa kyytiä. Vanhalla robolla joku ottikin kyytiä, en kyllä muista enää että kuka. Meidän "Nainen" on huomattavasti järjestelmällisempi kuin videossa, eli kyytikin olis tasaisempaa:)))

Henna, Friede ja Figo kirjoitti...

Teräväkuivaimesta ei tiedetä mitään, tavallisella lattialastalla meillä lattiat pyyhitään kuiviltaan. Kukaan meillä ei oikein kestä imurin ääntä. Olen melko varma että tuollainen robotti olisi kauhistus.

Meilläkin siivouspäivä on pääsääntöisesti torstai. Lattioita pitää kyllä pyyhkiä sillä lastalla useamminkin, muuten saa kahlata kissankarvoissa, -hiekassa ja pölyssä.

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Mä luulen että tavallinen lattialasta on sama asia kuin teräväkuivain. Eiks ookin kätevä sillä just kuiviltaan vedellä. Robo ei o kamala kuin ekku kerralla. Sen jälkeen se on vaan rasittava. Vähän pienempi ääni kuin imurissa, Neato kuulostaa lentoon lähtevältä lentokoneelta.
JA TAAS TORSTAI siivouspäivä!! MItä ihmettä! Siivootteko te melkein kaikki torstaina??

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Mä siivoan lauantaina tai sunnuntaina. :)

Kollo on alkanut "vanhemmiten" mouruamaan imurille ;) - ennen kissa valitti vain pesukoneelle, kun pesukone suhisee. ;)

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Hei Sirpa ja Kollo. Vai mourutaan teillä viikonloppuisin :)

Pepi kirjoitti...

Mie siivosin pitkään perjantaina, kuka sitä nyt viikonloppua siivoten viettää! Nyt epäjärjestelmällisesti olen siirrellyt torstaille, voi sit perjantaina aloitella viikonlopun puhtaassa kodissa -lakananvaihdolla :)
Torstai on toivoa ja siivousta täynnä :D

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

Meillä on ollut Neato jo pari vuotta. Siinä ei ole kuin tuollaisia alempia "harjoja". Viime aikoina on akku alkanut temppuilla. Pari kertaa on jouduttu putsaamaan vekotin virkkuukoukun avulla, kun karvoja oli kiertynyt jonkin hammasrattaa ympärille tosi vaikeaan paikkaan. Meillä on imurointi ehkä neljä kertaa viikossa, moppaus kaksi tai kolme, wc:t kaksi kertaa, pölyt silloin kun moppauskin jne. Mies valittaa, että siivoan liikaa ;O)

AnnaS kirjoitti...

Meilläkin siivotaan torstaisin ja teoriassa viikonlopun voi viettää ihan rennosti. Käytännössä kattilat tappelee kuitenkin joka päivä ja karvoja lentelee siellä täällä.. Hyvä apuri on varsi-imuri, jolla saa nopeasti karvoja ja hiekkaa! imuroitua (eikä pidä niin pahaa ääntä kuin tavallinen imuri). Lisäapuna
on halpa robomoppi, joka ainakin meidän huushollista onnistuu keräämään melkoiset määrät villakoiria. Tosin kissat usein ahdistavat sen johonkin nurkkaan.

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

ja TAAS torstai-tönöttelijöitä lisää! Pitäisköhän meidänkin yrittää... Tulis Neato pian, niin vois lopettaa siivoomisen, huoh.
Ja Satu, ihana ois kyllä olla noin siistissä kodissa.
Ja heh Anna S, vai ahdistellaan teillä robo nurkkaan :)))

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Ai kun kätevä peli! Kiipeääkö tuo neato maton päälle? Meillä on pakko imuroida pari-kolme kertaa viikossa, sisälle tulee jaloissa niin paljon roskia. Ei vakkaripäiviä siis.

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

ON kyllä ihana vehje. Ja Kyllä toki menee maton päälle (meillä ei tosin ole mattoja käytössä). Ja kiipeää pienen kynnyksenkin yli. Ja peruuttaa jos ei pääsekään :) Kovasti on omatoiminen:)

Onneksi Blackie ei ota sillä kyytejä. Blackien nykyinen 10kg paino voisi olla aika rasitus moottorille :)))

Rantapuikko kirjoitti...

Tuo on mukava vehje.. Tyydyn vielä kuitenkin vanhaan versioon.. Lasta on myös hyvä siivousväline..
Meillä siivotaan talvi aikaan perjantaina, mutta kun mökki kausi alkaa siivous siirtyy maanantaille. Näin koti on siivossa melkein koko viikon. Viikonloput sitten touhuillaan mökillä .
Ihanaa se aika koittaa taas pian =))

mama kirjoitti...

Ei ole Neatoa eikä teräväkuivainta! Taitaisi olla jo aika siirtyä nykyaikaan täälläkin :)
Siivouspäivä on periaatteessa torstai, mutta vaihtelee suuresti! Kissanhiekkoja ja -ruokia imuroidaan päivittäin!

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Ja lissää torstai-siivoojia. ja maanantai-siivoojakin :)

Mamma N kirjoitti...

Tuollainen voisi olla kiva! Vakituisia siivouspäiviä ei ole, inspiraation mukaan mennään.

between kirjoitti...

Meillä on ihan tavallinen imuri ja sen käynnistyessä Juuso kyllä lähtee vilkkaasti toiseen huoneeseen - mutta se onkin miespuolinen. Imurin sukupuolesta en ota selvää, luultavasti se on nainen, koska siivoaa niin hyvin. Ja meillä siivotaan useimmiten torstaisin, toisinaan sitten taas jonain muuna päivänä, tarpeesta riippuen.

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Kiitos kommenteista myös Mamma N ja between. Voi juku, tuntuu että suht kaikki siivoaa muulloin kuin lauantaina. Ja vieläpä inspiraation mukaisina päivinä.
Normi-imurikin on joo oltava.

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥vau, tahtois :)

Zepa kirjoitti...

Imuroin yleensä perjantaina, mutta muuten siivoilen tarpeen mukaan, ei katota kalenterista...

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Hei myös Riitta Sinikka ja Zepa, kiitos kommenteista :) Kyllä vaan helpottaa kun perheessä on kolmas nainen, vaikka vähän kolmannelta pyörältä Blackien mielestä ennemminkin.

Me Like kirjoitti...

Tahtois kans, sanoo yks joka siivoaa lauantaisin. Perjantaisin ollaan vaan ku Ellun kanat :)

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Kiitos kommentista Me Like! No löytyihän jo toinenkin lauantainsa siivouksen kanssa ähräävä (Sirpan lisäksi). Tää oli mulle kyllä todellinen yllätys. Nyt oon kyllä vähän kade niille, jotka saa siivottua jo ENNEN viikonloppua. Miten se on mahdollista...

Black Rose kirjoitti...

Mää kyllä tarttisin semmosen robotin, joka siivois huushollin puhtaaksi nappia painamalla :)
Viikonloppua en ikänä uhraa siivoukseen, silloin huilitaan ja naatitaan elämästä :D
Paitti joskus sorrun siihen sunnuntaina..

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Ei voi olla totta.. Miten ihmeessä te jaksatte VIIKOLLA siivota?!
Nää koneetkin on joskus vaivalloisia, ostin esim. myös lattiapesurin. Kohta pari vuotta seissy käyttämättömänä. Ku e o hankittu vielä pesuainetta siihen :/

Seijastiina kirjoitti...

Ihana kissapostaus ♥♥
Mä siivoon kun huvittaa :D

Lähetä kommentti