26.9.2013

KAIKKEA EI VOI SAADA. VAI VOIKO..

jIHHuUU!

Olen tehnyt tietoisen valinnan. Jätin pari vaatekappaletta ostamatta ja käytin sen rahan...       siivoojaan! 

Edellisestä postauksestani itse innostuneena (aika hyvä postaus kun itsekin innostuu..) pyysin kotiini eilen siivoojat (joo niitä oli kaksi) ja olen todella todella tyytyväinen! 

Olimme koko illan todella iloisia ja nauravaisia puhtaassa kodissa. Ihan uskomattoman hyvä fiilis. Vieläkin, ihan vaan arkiasuessani vastaan tulee ihmeekseni aina vain uusia ylläripylläri-kohtia, jotka on siivottu! (joita minä itse siivoan vain about kerran vuodessa..). Monta ihastuksen huokausta olen huokaissut :)

On teillä muilla koskaan käynyt siivoojaa? Oliko hyvä vai huono kokemus?

Kynnys päästää vieras ihminen kotiin katselemaan sotkujasi on korkealla, tiedän! 

Itse mietein tätä turhankin kauan. Olemmeko me naiset liiankin tehokkaita ja tunnollisia tehden jatkuvasti kahta työtä?

IKkunanpesijä on todella kätevä vehje. (kuulemma). Minulla tämä on lojunut paketissa jo kuukausia. Siivooja sen oli ottanut paketista ja pessyt ikkunoitani, ah! Alle satasella tämän saa esim. Prismasta. Joko teillä muilla on tää vehje? Tai jotain muita siivousihme-aparaatteja?


LISÄYS:
Siivojan käynnistä tulee sama tunne kuin silloin, kun joku on halunnut sinulle oikeasti hyvää. Ja todentotta, siivoojan käynti on inspiroinut meitä elämään reilusti siivommin! Arvostamme siivojan työtä todella!

BigD (se meän ukko), joka ensin oli vastaan koko siivooja-ajatusta, ehdotti että "se siivoojahan vois käydä meillä aina silloin tällöin,.. "

Lisään tähän kävijämäärän vaihteeksi, arkipäivinäkin käytte ihan kivasti. Jopa vielä perjantaina teitä kävi täällä lähes 200. 

Kiitos!
Ja rohkeasti vain kommentoimaan. Anonyymistikin!  

20 kommenttia:

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Minä olen sitä mieltä että kaikkea ei tarvitse tehdä itse jos joku muu osaa asian paremmin. Esim. lahkeiden lyhentäminen -en omista edes ompelukonetta. Ja autoremonttia en ryhtyisi edes tekemään (autoakaan en tosin omista, mutta kuitenkin.) Tämä on minun periaatteeni. Minulla on tuttava kenellä käy siivoja, mutta tuttavani siivoaa itse enimmät sotkut ennenkuin siivooja tulee:D
Ilman muuta minä voisin ottaa siivoojan -jos talous antaisi myöten. Ilmiselvästi investointisi kannatti:)

Anonyymi kirjoitti...

Häpeä myöntää: minulla on tuo vempain ollut kesästä saakka. En vaan ole saanut käytettyä. Pakein avasin kyllä ja kokosin vempaimen. Olen koko ajan tässä miettinyt ja pohtinut tuota siivooja-asiaa, taidan minäkin sinun innoittamanasi tilata. Olipa hyvä, että kirjoitit asiasta, kiitos! Mitäs sitä pähkäilemään, menee se raha paljon turhempaankin. (on vaan ollut juuri se häpeä, että voiko tänne enää siivoojaa päästää...)

Saila kirjoitti...

Ei ole siivousaparaatteja sikä käy siivooja, enkä juuri siivoile itsekään... siitä voikin sitten vetää joitakin johtopäätöksiä miltä täällä näyttää :-D
Imurikin meni rikki viime viikolla, vai oliko se jo toissa...

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Voi kun kivat ja erilaiset kannanotot Myrsky ja Minna, Rantakasvi ja Saila!
Juuu että tiedän hyvin tuon "häpeän tunteen", sen kynnyksen yli kun pääsee (aikansa pähkäiltyään ja ähistyään :)) niin helpottaa, takaan, Rantakasvi! Olen niiiiin iloinen ja suorastaan riemuissani siivousavusta, että kynnys madaltui heti kerralla olemattomiin. Aion olla vaikka viikon paastolla, että saan rahat siivoojaan :O), Myrsky. Ja joo, siivosin minäkin ennen kuin päästin siivoojan.. :/ täytyy myöntää. Ja Saila, rennosti eläen boheemisti on oikein hyvä elämäntyyli sekin, sitähän eurooppalaiset kannattaa, maailmalla ei olla niin kovia niuhottaan siisteydestä kuin me suomalaiset Daamit! Eläköön elämä ja monimuotoisuus!

Henna kirjoitti...

Ei ole käynyt siivoojaa ja sen on kyllä näköistäkin! En ole kovin innokas siivooja... Suurin ongelma on kyllä se, että hyllyille, kaappeihin ja minne tahansa sopivaan kohtaan kertyy kaikenlaisia epämääräisiä kasoja, joille _kukaan_ ei tee _mitään_. Jos niitä ei olisi, olisi perussiivous helpompaa ja kämppä näyttäisi heti paljon siistimmältä!

Just nyt haaveilen paperisilppurista. Niitä on kuulemma sopuhintaan kaupan yksityistalouksillekin.

Saraheinä kirjoitti...

Ikkunanpesu on niin tylsää hommaa, että mikä vaan apu siinä kelpaisi. Meillä ei käy siivoojaa ja omakin siivous on aika satunnaista. Suhtaudun siivoukseen aika suuripiirteisesti; järjestys olla pitää, mutta pienillä pölyillä ei ole väliä.

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Kah, paperisilppuri! No semmosethan ne tosiaan on joka toimistossakin! Ja Saraheinä, munkin mielestä just se ikkunanpesu on maailman tylsintä hommoo, tosin en nyt näin yhtäkkiä osaa tarkalleen ottaen sanoa miten tuo uusi vempain oikein toimii..?

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Mä on joskus unelmoinut höyrypesurista lattioille ja kaakeleille, kun olen nähnyt semmoisen pesurin mainoksessa. :) Tuommoinen ikkunapesuri on varmasti myös kätevä. :)

Me Like kirjoitti...

Moro! Mulla on tollanen härveli, ollut viime kesästä. Käytin kerran, en tykännyt. Pesin tänä kesänä manuaalisesti, härveli seisoo hyllyssä.
Siivooja olis ihana, jos joskus lakkaan köyhtymästä, hankin heti vakkarisiivoojan!

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Sirpa, mekin ollaan haikeena katottu samaa höyryvempainta ! Ja Me Like, laite on kuule tooosi kätevä.. kun siihen ostaa vielä käyttäjänkin ;).

Seija Torpström kirjoitti...

Itse olen oikeesti ajatellut myös hankkia siivojaan, ei tästä mitään tule, enää nykyään jaksa siivota perusteellisesti.
Ikkunatkin pitäs pestä.
Olis hyvä mullakin imuri pestä mattojakin ja sänky jaa kaikki ei vaan tule otettua esille... mutta jospa minä tästä virkistyn vielä kun mökkikausi menee ohitse ja asetun tiilikylään kunnolla.
Kiva kun olet käynyt "kylässä" ,tervetuloa toistekin ja antoisaa syksyä.

Inka kirjoitti...

Ikkunanpesurista on hyviä kokemuksia, tosin sellainen kaksipäinen Sinin pesusettikin on oikein oivallinen!

Siivoojaa ei olla harkittu, vaikka olishan se tosi ihana : ) Ollaan ajateltu, että ennen siivoojan tuloa pitäis kuitenkin siivoilla hulluna, tavaroita pois tieltä jne. Vaikka tajuan kyllä, sttä ammattilainen tekis ihmeitä esim. pinnoille.

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Seija, juu mielellään käyn blogissasi kauniita kuviasi katselemassa! Juu, pakotettu sisälläolo kummasti motivoi siivouspuuhiinkin ;)
Inka, kiitos kommentista!! Joo, roinanpoistoon pitää hommata erikseen roinanpoistoammattilainen, esim onneksi.fi on ammattijärjestelijä. Eiks o mahtava ammatti! Jouduin miekin "siivoomaan" ennen siivoojan käyntiä :)) Niin se tosiaan menee..

Taru kirjoitti...

Mitä ihmettä, onko teidän oma siivojakaksikko erikoistunut vaan tornin siivoamiseen ;) ?
Siivoja olisi kyllä ihana, sitä varmaan eläisi viikotki vähän siistimmin kun tietää että joku tulee laittamaan paikat puts. Kadehdittaa mutta ilostuttaa teidän puolesta :)

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Kyllä jonkun verran Daamit tomuttavat myös sisällä. Pölyhuiskana on hännät. Mutta se ei ole ihan riittänyt, vaikka hyvää tarkoittavatkin.

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Tehtiin postauksen loppuun pienet lisäykset. Ja kuten sitä edellisestäkin postauksesta käy ilmi, siivojan työ todella muuttaa siivouskohteensa ihmisten elämää, jopa ratkaisevasti ja pysyvästi.
- Helena, BigD ja Daamit :) -

Anonyymi kirjoitti...

Kristolan Kirsi kirjoitti :)
Tuo ikkuna vehje todella otettu meillä ilolla vastaan. Ostin heti kun näin mainokset. Saa todella nopeasti ja kätevästi pinnat puhtaaksi ja jos haluu vedellä lutrata niin sitten sillä välillä. Ostin muuten Hooverin sellaisen mini imurin jossa 1800 imuteho, mutta idea kevyt helppo kantaa, liikkuu kuin unelma eli tulee käytettyä helpommin kuin noita isoja (toki tehokkaita)
Ja mitä siivoojaan tulee olisi ihana apu ja monella tutulla käy arkea helpottamassa
syysterkut
minulta ja Mostlycatseilta

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

No mutta hei Kirsi! AHAA! Imurin painoa tosiaan harvemmin tulee niin ajateltua, mutta sehän onkin valtavan tärkeä siivousmukavuutta ajatellen!! Ja joooo tuntuu aika laajalle jo levinneen tämä ikkunapesuri. Siivousapu maksaa, mutta vastaavasti on jotain muuta (roinaa?) vain jätettävä ostamatta. Päätin minä kun kutsuin siivoojan taloon. Kaikkea hyvää, Kirsi sinulle ja kissoille!

Hyvä Mieli kirjoitti...

Kuulostaapa ihanalta, melkein kuin meilläkin olisi käynyt siivooja;)
Yllättävän moni tuttavista käyttää siivoojaa eli ei taida olla kovin harvinaista tosiaan nykyisin. Mutta uskon tuohon myös, mitä sanoit, että monella on myös korkea kynnys laskea vieras kotiin... tai kummitteleeko ihmisillä mielessä ajatus, että pitäisi niin kovasti siivota, ennen kuin voisi sen siivoojan kutsua;)
Minä haluaisin robotti-imurin, joka samalla pesisi ikkunat ja laittaisi kaikki tavarat niille kuuluville paikoille:)

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Se on kuule molemmiten. Korkea kynnys. + hommansa ehtiä siivota ennen kuin siivoja tulee. Näinhän se menee.
Ja tuommosen robotin jos löydät, niin kerro mullekin!

Lähetä kommentti