4.4.2013

Pennut (video) ja vanha ikkunanpoka


Täällä Kahden Naisen Loukussa on pitänyt kiirettä. Siitä pitävät huolen Blackien ihanan ihanat cooni-pennut!!

Mutta jos jotakuta ei (??) pennut nyt satu kiinnostamaan, niin voipi ihailla minun ikkunaprojektiani. Muistatteko sen vielä..  Ikkunaprojekti on EDENNYT! Puolessa vuodessa olen siirtynyt ikkunan yläruudusta keskiruutuun. Ylimmässä ruudussa on siis sammalet ja valot. Kiitos ideoittenne, keskiruutuihin on ilmestynyt juuttiverhot ja avaimet.
Ikkunapokan alimpaa ruutua pitää työstää seuraavaksi :). Ikkunanpokia on siis kaksi, autotallin oviaukon molemmin puolin. Ja pennut valmistautuvat pikkuhiljaa muuttamaan uusiin koteihinsa. Oih, miten haikeaa!
KOTISIVUILLA pentujen poseerauskuvat.
-Helena-

18 kommenttia:

Henna, Friede ja Figo kirjoitti...

Täytyy kyllä olla ihmisen sielu epäkunnossa, jos ei kissanpennut kiinnosta! On kyllä niin tyrmäävän suloisia pentuja! Niiltähän käy pesupuuhatkin jo ihan näpsästi! Vaan miten onkin kaverin häntä just sopivasti siinä räpsittävänä? ;)

Mamma N kirjoitti...

Tosi kiva ikkuna :) ÖÖÖÖh ja tuli sitä niitä pentujakin vähän katseltua ♥

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Kiitos Henna ja Mamma N. Juu otettiin pennuista video kun olivat rauhallisimmillaan:) Noh, ovat ainakin sosiaalisia :D
Joo ikkuna on parhaimmillaan pimeässsä, eli näin kevällä lähinnä öisin.. :D. Mutta ehk keksin siihen vielä jotain kivaa alaruutuun, että saadaan päivännäöllekin jotain katseltavaa.
-helena-

Myrsky kirjoitti...

Suloisen pehmeät pennut♥

Saila kirjoitti...

Vanhat ikkunanpokatkin ovat ihania, mutta en voi millään uskoa että ne jonkun mielestä olisivat ihanampia tai kiinnostavampia kuin teidän pennut ♥

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Kiitos myös Myrsky ja Saila. Pennut elävinä olentoina kyllä vetävät huomion itseensä :). Persoonallisuudetkin tulevat hyvin esiin, ovat kaikki niin erilaisia!
-helena-

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Mainio pesupalvelu pennuilla! :)

Kaunis ikkuna! :)

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Juu pennut pitävät hyvän huolen toisistaan :)
-Helena-

Kiki kirjoitti...

Nauroin täällä ihan kippurassa :) Ensin huolehditaan ja sitten huomataan, että jaahas sehän heiluu se kaverin häntä ja on mielenkiintoinen :)

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Joo tuo punainen Rock´n Roll on ylivoimaisesti porukan villein. Touon rauhallisempana häntä ei näe muutakuin umpiunessa :D Kaikki mikä vähänkään liikkuu on tarkoitettu hänelle leluksi.. :)
-helena-

Rantakasvi kirjoitti...

Mielnkiintoinen idea tuossa ikkunanpokassa.
Noi pennut;))))

Pepi kirjoitti...

No pöh!! Mä olen taas väärällä koneella :(
Pädillä ei saa katsottua näitä blogien videoklipsejä ja eilen unohdin kun olin läppärillä....laita nyt paljon kuvia lapsukaisista ennenkuin ne lähtee maailmalle!!!

Kiva ikkuna :)

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Rantakasvi, joo ikkkunanpokaidea muhii ja odottaa vielä lopullista muotoaan :). Ja Pepi, Pepi, maailmanmatkaaja, pentukuvia kannattaa nyt ihailla kotisivujen puolella, sill pennut lähtevät jo huomenna! Hui! Sanoinko mä että huomenna?!
-helena-

Pepi kirjoitti...

Voi kauheeta, huomenna jo???
Apua! Äkkiä lisää kuvia ☺

Video on ihana ♥♥♥

Zepa kirjoitti...

Video <3 Hurr hurrr!

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Kiitos myös Pepi ja Zepa :D
Joo-o. Nidhogg Cathulhu ja Captain Sparroww lähtivät. NYYH.. Mutta erittäin hyviin koteihin, joten pyyhitään kyyneleet silmistä.
-Helena-

Karakali kirjoitti...

Apua, joko pennut on muka niin "isoja" että lähtevät omiin perheisiin!! Mäpä siirryn saman tien kotisivuille.

Noi ikkunanpokat on ihanat! Mä pyysin isältä vanhaa lautaa, tarttis tehä niistä naulakkohylly ja saaha korut ylös turvaan....

Helena ja Blackie The Cat kirjoitti...

Joo tämä on SE viikonloppu. Lähtevät! Nyyyyh!
Mun budoaari-pentuhuoneen hylly on minun itseni tekemä, sitä on kyllä kaikki kehuneet!, ihan helppo on tehdä itse :) Todellakin, lautaa, koukkuja, ja ruuvarikone (vai onko porakone vai mikä). Ja jos oikein kruisailaa haluaa niin kuviosaha on jees. :)
-Helena-

Lähetä kommentti