20.1.2013

Söpöstelyä osa 3/3

LADYT

Me tytöt ei olla mitään höyhensarjalaisia mekään! Me pärjätään noille pojille mennen tullen, yleensä me runtataan toi Leo Leijona meidän väliin ja pusketaan Pikku-Blackie jonnekin Sunnyn kainalon perukoille.MUSTA(SAVU?) TYPY

1-Typyllä on ihan(a) musta naama. Ja juuri avautuvien silmien varjelemiseksi on taas kuvattu vähällä valolla. Kaunis kaunis on!Ja katsoppas, kynnet! Ja ikää vasta 13 vrk.
Musta tyttö nukkuu hyvin usein selällään. Suu auki. Tassut ilmassa.Ehkä se johtuu siitä että massu on niin täynnä maitoa?

2-Typy työnimellä Drama Queen

Nimi johtuu siitä, että aina kun aletaan kuvata niin neiti nostaa älämölön. Ja Sunny-äiti alkaa hätäileen. Kuvaa siinä sitte..Jess. Suu on hetken ajan kiinni. On hänellä upee leuka jo nyt!
Päästä mut jo takas pentulootaan tai mä alan huutaan!

No ok ok..

Aika söpöö?

22 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voi miten söpäjä!!! ja niin hellyyttäviä!!

t:manju

Alwaro Black Winner kirjoitti...

Eikö vain :) Niiiin viattomia.
-Helena ja Blackie-

Pepi kirjoitti...

Varsinainen kaunotar - ja todellinen drama queen :D
On nämä sen sortin söpöläisiä ettei paremmasta väliä! Ja paranee vaan kun ikää vähän tulee lisää -lapset taitaa olla parhaimmillaan vauvaiän ohitettuaan ?

Myrsky kirjoitti...

♥♥Ihania pikkutyttöjä♥♥

Henna, Friede ja Figo kirjoitti...

Voi hyvä tavaton voi hyvä tavaton voi hyvä tavaton!!

Tässä on nyt niin paljon ihanuutta, että sielu nyrjähtää. Pienet (ja terävät!) kynnet! Tuo vatsan musta laikku! Pikkuinen naama ja kielet! Tuo musta naama! Kyllä voi olla pikkukissassa kaikki kohdillaan.

Tuo ykköstyttö on kyllä niin suloinen, että jos alan kohta ehdotella jotakin, pitää muistuttaa mua siitä, että tyttökissoja ei pitänyt tähän talouteen tulla enää. Ja siitä, että meidän perhe on just nyt ihan hyvä!

Alwaro Black Winner kirjoitti...

Kiitos myös Pepi, Myrsky ja Henna kommenteista! JUU, Pepi, nämä <3ihanat pikkutytöt<3 senkun sulostuvat aina vain lisää kun ikää karttuu, mitenhän Hennan sitten käy, kun nyt jo sielu nyrjähtelee :).. pitääks mun sulle Henna laittaa tänne porttikielto :D ?
-Helena-

Karakali kirjoitti...

No niin, nyt se sen sitten teki. Otti kuvan kissanpennun massusta. Ihan epistä tälleen kasvattaa kissakuumetta!!

Sitten kun Poikanen kasvaa niin jos me saadaan Mies puhuttua ympäri niin ME kyllä otetaan kissa!! Miten passaa Maine Coonit kerrostaloon? Tuleeko tilanpuutetta? Jonttua totuin kyllä ulkoiluttamaan, mutta miten cooni siihen tottuu ja kun ei ole omaa ulkoilutarhaa....?

Zepa kirjoitti...

Yhyy. Munkin sielu nyrjähti ... onks täällä edes terveellistä käydä?

Alwaro Black Winner kirjoitti...

Älkää hätäilkö, me kirjoitellaan kohta jottain tylsempää, vaikka mun sloboista (=talvinastakengät) tms., jäähdytellään tätä tilannetta ettei kenenkään pentukuume nouse vaarallisiin lukemiin :))
Juu kyllä cooneja on kerrostaloissa, hihnassa ulkoiluttavat. Kissa on sopeutuvainen eläin. Enemmän coonia varmaan haittaa yksinolo, se viihtyy kun ympärillä on elämää ja touhua, mieluiten myös lajitoveri.
-Helena ja Blackie-

pirkko kirjoitti...

Voi ihanuutta pikkuisia pentuja :)

Rantapuikko kirjoitti...

Onpa söpöjä pentuja =))

Alwaro Black Winner kirjoitti...

Hei, kiva kun kommentoitte, Pirkko ja Rantapuikko!
Juu söpöyskerroin senkun nousee kun tästä vähän kasvavat ;)
-Helena ja Blackie-

Taru kirjoitti...

Mä kualen ♥ Mä niiiin kualen. ♥ Mylle pitää kanssa ehkä laittaa porttari tänne...

Pepi kirjoitti...

Mä ole täällä taas kuolaamassa :D
Ei voi mitään mutta noi on niin täydellisiä pieniä otuksia että mä olen ihan sukat sekasin ....mutta ei se mitään kunhan joku vaan muistaa että mulle EI SAA myydä kissaa :)

Alwaro Black Winner kirjoitti...

Voi hirveä miten ihania kommentteja <3 :)
Ja kyllä mä Pepi olin kovasti ajatellu sua semmoseksi vara-ostajaksi, mikäli joku varaajista vaikka peruu.. ja sitten se porttikielto tänne vissiin laitettava myös tuolle Tarulle :)))
-Helena-

Pepi kirjoitti...

JUU ...ei....

Alwaro Black Winner kirjoitti...

:O)

Anonyymi kirjoitti...

Hei, tosi söpösiä pentuja. Mulla jo 12,5 vuotta vanha Cooni herra. Ja punainen poika erityisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Jatkoa edelliseen:: Ihku pentu, tosi ihana siis toi pun. poika. Oma Coonini myös Vaasan suunnalta ostettu silloin aikoinaan. T: Ulla & Kidi, Keski-suomesta.

Alwaro Black Winner kirjoitti...

Moi Ulla! Kiva kun kommentoit! No onpas jo arvokkaan ikäinen cooniherra teillä, varmasti siis hyvin hoidettu! ;) Joo tuo punainen Leo The Lion nyt puhuttaa, kun on meidän ekku punainen :O). On se aivan hellyttävä:)
-Helena ja Blackie-

Anonyymi kirjoitti...

Meillä siis vanha Cooni poika on hopeatabby väriltään. Mutta itsellä ollut monen vuoden haave punainen Cooni poika......... ehkä sitten joskus vielä sellaisen hankin, saa nähdä, Mutta kiva seurailla muiden sivuja ja ihailla pentusten kuvia. Hyvää talven jatkoa teille sinne ja iloa pentusten seurassa. T: Ulla & Kidi.

Alwaro Black Winner kirjoitti...

Kiitos!
-Helena ja Blackie+daamit-

Lähetä kommentti