19.11.2012

NO JO ON TODELLA WANHAA!

No NYT mä joudan teän kaa jutteleen. Meillä on remontissa luova tauko. Kun Helenalle iski taas joku shäppy shik -hullutus.
Aivan, Blackie!
Vanha taulunkehys, viikonloppu, pitsiä, kangasta, pari sisustuskirjaa ..vanhoja kuvia. Tästä se lähtee!
Koska kyseessä ovat todella vanhat kuvat, yritin saada tauluun aikaiseksi niin vanhan lookin kuin vain mahdollista. No Blackie, onnistuinko? 
..ihan ok.. (täh, ei yhtään kissankuvaa!)

Ei niin, ei kissankuvia. Mutta mummeleita joilla menee lujaa. Eiks o ihania! Toi kookkaampi on minun iso-isoäitini.
Taustana mm. mummun tekemä upea pitsiliina. Raameista tuli WANHAT valkoisella maalilla ja hiekkapaperilla hiomalla.
Oih, mikä upea look onkaan ollut iso-isoisälläni Siivertillä! Tätä sanotaan körtti-lookiksi. (Ja kyllä, se on hänen nimensä!).

Ja mikä hassuinta, huomasin että taulu on ihan vahingossa päässyt paikkaan, joka fengshuin mukaan on "esivanhempien" aluetta :)

Mitäs mä sanoin.. hullutusta..
-Blackie-

Eikun shabby chic!
-Helena-

10 kommenttia:

Myrsky kirjoitti...

Ei hassumpaa! Ihania nuo wanhat kuvat.

Teille olisi jotain pientä blogissani.

Alwaro Black Winner kirjoitti...

Kiitos. aaa..meillekö jotain?? --> heti kurkkaamaan
-Helena ja Blackie-

Mira & Jack Daniels kirjoitti...

Aivan mahtavia! Nuo vanhat valokuvat on kyllä niin <3 VAU! En malta odottaa että näen kaikki remontin jälkeen valmiina :)

Anonyymi kirjoitti...

AHAAA!!!

Ja täälläkö ei muka "osata" skräpätä!! Ja mitä minä näenkään; upesti skräpätty taulu, jossa oikeasti vanhat ja tärkeät valokuvat ja vielä pitsiäkin.

Henna, Friede ja Figo kirjoitti...

Wanhat kuvat on ihania! Kissojen saataville niitä ei kyllä voi jättää, muuten nöhivät ne nenillään välittömästi pilalle...

Helena ja Blackie kirjoitti...

Joo wanhat on ihanat..ja tekee kummasti itelle sellasen nuorekkaan olon :)) Mira, juu niin mekin odotetaan, että remontti valmistuis, tosin mä jo yhden huoneen jälkeen päätin että se oli viimeinen huone jonka paklaan ja hion.

Ooo,kiitos Karakali, mähän opin tässä uusia sanoja, ai tää onkin skräppäämistä! Tiiä mitä kaikkee mä vielä teenkään ihan tietämättäni:)

Henna, Friede ja Figo, aivan, aikas haurasta tavaraa ovat joo nuo wanhat. Näytän koko wanhan nurkkauksen sit ku se on valmis :)

Mamma N kirjoitti...

Hienoja kuvia!

Blackie ja Helena kirjoitti...

Me kiitetään!!
-Blackie ja Helena-

Annikki kirjoitti...

Hienoja tauluja vanhoista kuvista. Oon itsekin aatellu jotain tuontapaista, kun noita kuvia löytyy pilvin pimein. Ja niin tutunnäköinen kirja! Piti mennä tarkistamaan, että löytyihän se minunkin kirjakasasta, kerhosta tilattu :).

Helena ja Blackie kirjoitti...

Teeppäs tosiaan Annikki oma versiosi, niin saadaan me muutkin katsella, jooko. Joo sisustuskirjat on niiiin kivoja. Voi sua onnellista, sullako on ihan omiakin kirjoja, mulla oli vaan lainassa.

Lähetä kommentti