21.11.2012

LINKKILISTA


Kiitos! Ollaan saatu tuollainen tunnustus Kissanpäiviä sijaiskodissa -blogilta. Tunnustukseen liittyi monenlaista tehtävää, mm. kertoa itsestään 8 asiaa mitä ei muuten tulisi kertoneeksi.

No me voidaan kertoa esim. millä sivuilla me piipahdellaan. Toivottavasti tiedosta on hyötyä muillekin!
(No tietenkin me piipahdellaan aivan kaikkien meille kommentin laittaneiden sivuilla, sehän on sanomattakin selvää).

Jos joskus tuntuu, että elämänhallinnan kanssa on ongelmaa, me mennään tämmöiselle sivulle: Elä paremmin! Ja koska me halutaan muutenkin olla parhaassa mahdollisessa iskussa (zonetilassa) me syödään Zonen periaatteilla ja tilaillaan meidän suuriannoksiset omegat ja muitakin juttuja tältä sivulta: Zone diet Barry Sears . Barryn (meidän kamu) kirjoja on paljon käännetty suomeksi, ne kannattaa lukea.

Syödäkin voi muuten shabby chic -tyyliin! Jos superfood ja vanhojen unohtuneiden superterveellisten juttujen syöminen kiinnostaa, niin eikun Jaskan sivuille: Jaakko Halmetoja . 

Kiinalainen lääketiede ja "elämänhallintateoria" on ihan oma maailmansa. Elina Hytönen on alan laajasti arvostettu pioneeri. Me luetaan KAIKKI hänen kirjoituksensa. 

Jos me halutaan (ja nykyisin todella halutaan ja tarvitaan) hyviä sisustusvinkkejä me vieraillaan Aseman laidalla. On kuulkaa ihmeellinen paikka! Paitsi miesväki (Blackie ja BigD), jotka yllätetään  aina selaamassa koneita Nettikoneen Vaihtokoneet -sivulla tai Pottupellossa. 

Jos me halutaan ihailla maailman kaikkein ihanimpia kissoja, me mennään oitis ekkana tälle sivulle: BigDaddy´s Maine Coon  .. hups, sehän olikin meidän omat kotisivumme!

Siinä oli kahdekan asiaa meistä :)

4 kommenttia:

Myrsky kirjoitti...

Eksyin tuonne BidDaddy´s sivuille. Aww!

Helena ja Blackie kirjoitti...

Kiva jos tykkäät :)

Pepi kirjoitti...

Herranjestas, mä just rakastuin!! Kävin myös tuolla BigD:n sivuilla!
Hurrrrrmaavia otuksia :D
Jos joskus vielä olen niin onnellisessa asemassa, että voin ottaa kissan, ei ole epäilystäkään "minkä merkkisen"

Helena ja Tero BigD kirjoitti...

Kiitos kovasti kommentista Pepi! Joo-o Cooni on todella kiva perheenjäsen, kiintyy kovasti omistajaansa ja perheeseensä. Blackieen ovat rakastuneet kaikki hänet nähneet, Gini on oikea sylikissa ja Sunny on meidän aurinkomme. Meillä ei harmaita päiviä ole olemassakaan :)

Lähetä kommentti