20.10.2012

Rauhaa ja Rakkautta Teille Kaikille!

Ja terve taas! 
Siitä mä olen erityisen ylpeä, että mun naiset Gini ja Sunny tulee hyvin juttuun keskenään.

Ne pitää toisistaan huolta.
Ne halailee
Pussailee
Ja pesee toisiaan.
Ne leikkii.. a u t s! Toi karatepotku leukaan ei varmaan tuntunut kivalle. Noh, ne antaa aina kaiken toisilleen anteeksi.
Mun naiset niiiiin tykkää toisistaan..
...että ne jopa rakastelee..
Hetkonen..

hei tytöt! NYT MENEE LIIAN PITKÄLLE! ei ei ei noin!!!MÄ olen sentään vielä kolli talossa! Ooottakaahan tytöt kun teille seuraava K I I M A tulee niin sitten. Sitten MÄ TÄRÄYTÄN! Paree on kollin katsella naistensa perään mitä ne oikein puuhailee.
Muistakaahan antaa toisillenne kaikki anteeksi.
Terveisin Blackie

12 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Romanttisia kuvia! :) Onneksi on Blackie-kolli talossa pitämässä komentoa tyttökissoille. :)

Henna, Friede ja Figo kirjoitti...

Vai että tyttöjen välisestä ystävyydestä. Mutta Blackie, lohduttaudu sillä, että vaan sinä voit hoitaa ne täräyttämishommat silleen tuloksellisesti ;)

Kaikenlaisia perhepoliittisia ongelmia sitä on kollinkin polulla :D

Helena kirjoitti...

:)) Kiitos kommenteista! Perhepoliittisesti on Blackielle todellakin nyt annettu lupa täräyttää, kunhan tytöt saavat kiima-asiansa kuntoon. Katsotaan minkälaista kimppakivaa siitä vielä kehkeytyy, huh huh.. :)).

Anonyymi kirjoitti...

Ohhoh!! Täällähän on ihan k-18 meininkiä ;)Siinä on Blackiellä kova homma naistensa kanssa, aatteleppas jos=KUN täräyttä molempia samaan aikaan!!!

Helena kirjoitti...

Aivan, kimppakiva voikin muuttua triplakivaksi... tai kolmiodraamaksi..

Henna, Friede ja Figo kirjoitti...

Aihetta sivuten ja uteliaisuuden vuoksi, miten se muuten toimii kun jommalla kummalla on kiima ja Blackiellä EI ole lupa täräyttää? Erillään on pidettävä, mutta eikö siitä seuraa ankaraa huutoa ja merkkaamista? Vai onko hoitopaikka, jonne viedään joku osallinen siksi ajaksi?

Helena ja Blackie the Cat kirjoitti...

Oikein hyvä huomio Henna! Ja oikeassa olet, varsinkin tytöt kailottaa kutsuhuutoaan. Silloin ei meillä nukuta.. Luutuakin on heiluteltava ahkeraan kun merkkaavat. Suureksi onneksemme Blackie on leikkaamattomaksi kolliksi erittäin hyvähermoinen. Ja hänellä on 500 neliön tarha missä voi jäähdytellä tunteitaan ja merkkailla mielin määrin:) Lisäksi Blackielle annamme kiimojen aikaan paljon muuta ajateltavaa, valjastelemme ja käymme kärryävelyillä. Erillään on siis pidettävä, mikä vaatii ehdottomasti riittävän väljät tilat niin ulkona kuin sisällä. Tyttöjen kiimoja on myös mahdollista väliaikaisesti estää pillereillä (Perlutex).

varjoyrtti ja myrtti kirjoitti...

o-ou, miä melkeen pieni kollipoika punastelen täällä, mutta on se hyvä että siä osaat pitää tilanteen aisoissa :) käskin muuten äiskän poistaa sen sanavarmistusjutun, toivottavasti hää onnistui, siintä ei aina tiiä.

Blackie ja Helena kirjoitti...

oukei Myrtti ! Ja kiva kun siekin löysit tänne, kaivattu on !!! Joo tähän postaukseen tuli nyt vähän tämmösiä isojen poikien juttuja ;)

Ja kaikille muillekin, kaikkien kommentit luemme ilolla, joten kertokaa ihmeessä tunnot ja tunnelmat!

Sari kirjoitti...

Aivan ihanat kissat! Niin kauniita!

Alwaro Black Winner kirjoitti...

KIITOS!
-Helena, BigD, Blackie +daamit-

Me Like kirjoitti...

Lähetä kommentti