13.10.2012

Naisten muuttumisleikki

Blackie, mullois sulle asiaa.. Mä otin osaa naisten muuttumisleikkiin. Tässä on mun "ennen" -kuva.


Mä oon nyt vähä erivärinen... 
OMG..MITÄ SÄ OOT MENNY TEKEMÄÄN SUNNY!!!


Mä värjäsin kauluksen ja tassut harmaaksi. Tää sävy on Tuhka. Tässä on kuule ollu kova homma, muuttumisleikissä piti ryömiä mahallaan pannuhuoneen lämmityskattilan takana.
Harmaa on tänä syksynä muotia. Tykkäätkö?


         Joo on ihana..  (voi yäk!!)


           "Jälkeen"-kuva. 


Nyt mulla on sitten musta murjaani daamina!! Mikä ihme siinä on että naisten pitää aina leikkiä muuttumisleikkiä. Alkuperäinen kauneus ei koskaan kelpaa, pääasia että muuttuu. 

Kuka näitä mun naisia ymmärtää. Anna mun kaikki kestää!


9 kommenttia:

Sirpa ja Kollo kirjoitti...

Joskus tassut tahtovat menossa harmaantua. Onneksi tassut saa nopeasti puhtaaksi. :)

Teillä on hieno uusi blogi! :)

Annikki kirjoitti...

Mitenkähä sitä pääsis iteki tuonne muuttumisleikkiin ?? Kova homma on muuttuminen, kuten näkyy. Ja harmaa on muotia, TYKKÄÄN :D.

Helena Ja Blackie the Cat kirjoitti...

Kiitos naiset kommenteisteista! Sirpa, juu Sunny pääsi kokovartalopesuun. (Sunny ei kertonut aivan koko totuutta, sävy "tuhkan" lisäksi hänellä oli lisäksi pohjasävynä koko turkissa "noki". :))

Ja Annikki, aivan niin, naisena KAIPAA palavasti aina muutosta, toiveena tietysti parempaan .. vaikkei aina onnistukaan. Mutta yrittää pitää ja saa, se on kivaa ja jännittävää. Kollit ei tätä tietenkään voi ymmärtää, kun ei niillä ole muuttumisgeeniä. :))

Ja kiitos myös kaikille lukijoille, teitä näyttää olevan PALJON! Rohkeasti vain kommentoimaan. Laitan tuonne sivuun s.posti-linkin, jonne myös voi palautetta/kysymyksiä lähettää.

Henna, Friede ja Figo kirjoitti...

Voi Blackie-parkaa! Kovaa on elo naisten keskellä! Kuka niitä ymmärtäisi ;)

Niin ja terve vaan pitkästä aikaa! Teidän kommentti oli juuttunut meidän spämmifiltteriin enkä ollut huomannut tarkastaa. Nyt on kuitenkin (kuten huomaatte) ilmoitettu suodattimille, että te olette kunniallista porukkaa.

Helena ja Blackie the Cat kirjoitti...

MOi myös Henna, Friede ja Figo! Todella kiva kun löysitte tänne!! (Ja kiva kuulla että ollaan nyt kunniallista porukkaa, jee :))) !

Taru kirjoitti...

...eihän toi nyt mitenkään paka ole, smokey eyes on ollut pitkään SE juttu daamien jutuissa ja kun kissat ei nyt silmiä meikkaille on hyvä soveltaa muotia sitten vaikka tassuihin. Just oikea sävy vielä käytössä, noki on ihan paras!

Pikkuruisia kisuja sulla siellä ;)

Helena ja Blackie kirjoitti...

Joo me naiset ymmärretään kolleja paremmin nää muotijutut. Ja Sunnyhan on virallisestikin "kilpikonnasavu valkoisella", joten smokey ja noki on ihan ymmärrettäviä.. :)

Blogi Ruudolf kirjoitti...

Kiva blogi! Ja kauniita kuvia :) Tervetuloa tutustumaan myös blogiin Ruudolf!

Alwaro Black Winner kirjoitti...

kiitos kehuista ja Ok, Rudolf, tullaan!!

Lähetä kommentti