14.9.2012

Cat Paradise
        i s O  Moooi teille kaikille ! 


Oletko koskaan ollut kahden naisen loukussa? Tämä blogi kertoo millaista on jakaa jokapäiväinen kollinelämänsä KAHDEN satumaisen ihanan ja kauniin daamin kanssa. Raavas kolli keskellä muotia ja sisustusta, pitsiä, tylliä ja ..kiimoja. 


Mutta ensin esittelen kissaparatiisiani: Tuota kukkamäärää ! Täältä tähystystornista on hyvät näkymät yli koko 500 neliön kissatarhan.
 M  E  T  S  Ä  O  S  I  O  N        S  I  S   Ä  Ä  N  T  U  L  O
(kotisivuilla on lisää kuvia kohdassa Cat Paradise)Mutta tässä, TÄSSÄ ne ovat, minun järisyttävän ihanat Daamini! Ne aiheuttavat minulle runsaasti ihmetystä ja päänvaivaa, ihania väristyksiä, kaihoisia huokauksia ja kuumana roihuavaa poltetta sydänalaan, ah ! Saanko esitellä: Gini ja Sunny.


Rakkain terveisin Blackie.

2 kommenttia:

JaVe kirjoitti...

Ihanalta näyttää! :))

- Jenna -

Anonyymi kirjoitti...

OOOHH!! Elä Blackie yhtään murjota,kukkaset on hienoja :) Ja aatteles; kun ne kukat kasvaa ulkona ja kukkii koko ajan ni sun ei tarvi olla kaupasta tuomassa niitä kukkia >.< !!

Ihana aloitus, mun vaan tarvii muokata tuota omaa linkkilistaa, kun siellä nyt on suloisessa sekamelskassa kissat, sisustukset, käsityöt ja muoti... Koskahan senkin sais aikaiseksi...

Lähetä kommentti